Molnigt varre

Woho!

Jag och Madde ar beroende av massage. Kanske for att det inte finns mycket att gora har nar det ar molnigt? Det enda man kan gora pa denna lugna plats ar att aka pa utflykter, fiska och vandra. Vi har mest gjort det sista. Det finns ingen bankomat pa denna o, sa vi lever i princip pa existensminimum :P Eller sa ar det mindre! Vi gar till bageriet varje morgon och koper bullar och mackor for hela dagen. Det kostar oss 50 peso=8 kr. Sen gar vi till kiosken och koper iste for 60 pesos=10,50kr. OM vi snalat extremt mycket fran dagen innan, sa koper vi oss en farsk annanas ocksa for 50 peso=8 kr. Det ar varat matintag for dagen :D Idag lyxade vi till det med en pasta carbonara som var DYR! 120 pesos=20 kr/st!! Imorgon skippar vi annanasen :P

Annars flyter det pa har i vanlig ordning, dvs: det hander inte ett skit! Varat rum kryllar just nu av kackerlackor, spindlar, myror, flygande myror samt diverse skalbaggar. Det hoppar runt rattor som ar stora som katter pa balkongen ocksa. Men vet ni vad? Vi har fan vant oss nu. Vi bryr oss inte langre :D Kanske lite ackligt, men vi har ju bara 2 natter kvar nu innan vi flyger tillbaka till Manila!

Kan inte ni i Sverige uppskatta en grej ikvall innan ni lagger er? Kan ni vara tacksamma for att sova i ett svalt rum och att ni inte behover tanka "Hoppas ingen kackerlacka kryper in i min mun nar jag sover." eller "Hoppas ingen bryter sig in i varat rum och dodar oss forr 500 pesos."?

Kan ni tanka er mig och Madde i ett land som inte har nagon som helst likhet med Sverige? Vissa saker ar tvartom och resten ar helt annorlunda! Vi har fatt massa insiderinfo av en kille som heter Linus. Han hanger i Manila och tranar MMA. Vi ville hyra honom som livvakt. Vi var seriosa, han tog det som ett skamt!

Nu ska vi glida mot varat "mysiga" crib och hanga med killen som jobbar dar. Jag trodde han var 14 ar, men han var visst 20! Asiater ar sa himla korta!

Bye// JP!

Kommentarer
Postat av: iSi

USH va hemskt. Glöm inte att vara försiktiga. Vi hoppas att lilla busresan går bra. Puss/parents munkens

2010-01-17 @ 15:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0