Destination Manila

Nu ar vi i Manila. Den hemskaste av hemska stader. Staden med det varsta ryktet i manniskornas historia. Kan ju saga det direkt: BULLSHIT!!!

Vi kom fram klockan 6 efter att varat plan var forsenat 2 timmar. Trodde att jag skulle bajsa ner mig nar vi traffade 2 svenska killar som sa att man kunde bo i Manila. (Madde dog nar hon sag dom :P) Efter att ha besokt en resebyra for att boka biljetter till Palawan. Dom forsokte blasa oss sa javla hart! Alla manniskor ar helt penga-galna och tror att vi ar dumma turister! Men vi har ju varit i Malaysia 1 manad, sa vi ar vana :D Ingen lurar oss harda Svennar/finnar! Vi tog tillslut en taxi till Manila som ligger 8 km fran flygplatsen och bokade in oss pa ett 4:stjarnigt hotell som har bevapnade vakter utanfor samt knarkhundar! Det kostar oss ca 200 svenska kronor... Vi kanner oss sakra. Dessutom bor vi i ett omrade med massa turister nu, sa vi ar inte ensamma vita :D

Taxichaufforen vi akte med hit har en Svensk chef. Han berattade att Manila ar uppdelat i 16 omraden. Sjalvklart finns ju kakstaderna och allt det hemska ocksa, men hittills har det bara kommit 2 barn och tiggt av Madde. Dom slet i hennes vaska och jag skrek at henne att strunt i dom. Det later kanske hart, men ska man ge 1 maste man ge alla. Ger man inte alla, ja da ar det synd om en! Vad hart livet ska vara!

Alla ar sa snalla! Inte falskt, utan de vill verkligen hjalpa oss. Da menar jag inte forsaljare utan lokalbefolkningen. Skillnad fran Malaysia ar det helt klart. Alla kallar oss Madame eller M'am hela tiden. Jag har till och med hunnit halsa pa Filippinska S.W.A.T :D Vi kunde heller inte lata bli att klappa pa den sota knark-hunden utanfor hotellet!

Planerna ar som sa att vi ska aka till MALL OF ASIA a.k.a MOA dom narmsta dagarna. Det ar det storsta shoppingcentret i hela Asien. Tror vi kommer att do stenhart! Och vi har ju pa basta satt forsokt forklara hur ackligt stort KLCC ar i Malaysia. Jag tror inte nagon kan tanka sig hur stort det har ar! Sa, det blir shopping nu i 3 dagar har i Manila och sen flyger vi till Puerta Princessa pa Palawan och sedan tar vi bussen till El Nido och stannar dar for en laaang semester pa en av varldens vackraste strander! UNDERBART! Det behover vi! Forhoppningsvis far jag med mig Madde och kollar pa..hur ska jag forklara? Ni vet dom dar aporna som ar lika stora som en handflata och har JATTE stora ogon? SA JAVLA SOTA! Madde tycker dock att dom ser ut som ailiens :P Snart ska vi sova pa varat val bevakade hotell sa vi ar fit for fight for SHOPPING imorgon!

Hors snart! Pusss pusss Johanna (och Madde som bokar vara biljetter just nu!)

PS! resebyran som forsokte blasa oss ville ha 19000 pesos for oss bada tur och retur till Palawan, men nu nar vi bokar pa internet kostar det 7000 for oss bada :P 1 krona=5,90 pesos! DS!

Kommentarer
Postat av: Moderkakan A

HAHAHAHAHAHAHAHA Ingen ide att försöka blåsa två förklädda blondiner ;o) .

2010-01-03 @ 16:43:22
Postat av: parents munkens

Vad ska man säga,..Mamma A hann först.Puss på er!

2010-01-03 @ 16:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0