Paradiset ? I think so!!

Om vara mammor anda visste hur a\det gick till igar sa hade dom blivit grahariga for lande sen !!
Vi vaknade upp och beslot oss for att ta oss till en beach, eller ja, johanna ville det och ja sa ; Sjalvklart far du som du vill !
Tankte att vi skulle in till KLCC och kolla in twin towers med ett javla mall stor som typ hela javla fucking koping, alltsa jag skojjar inte. Det var sjukt, vi var bara i den lilla delen och den var typ som 4 tuna park kanske,. !
Pa vagen dit sa tankte vi forst ta en taxi, men han forsokte blasa oss och ville ha 15 Rm, ja ba never ever dude, forsokte fa till det for 5 Rm, men det gick inte. Sa vi sa bye bye och tog en buss ist for 1 Rm var =)  Ibland blir jag javligt stolt over mig sjalv =) 

Efter att vi kollat laget drog vi till flygplatsen for att kolla massa plan och om det gick att flyga till penang, alltsa priserna ar som typ i sverige sa vi beslot oss for att ta en buss ist. Bussen gick pa 150Rm for oss bada tillsammans, flyget hade gatt pa 390 enkel resa for EN person.  Vi tanker ekonomiskt och smart ist.  Sagt och gjort, fixade lite grejer innan vi steg pa busseen.
OCH HEEEELVETE ! allvar, nar man betalar typ 150 spann for en person och en resa pa typ 4,5 h forvantar man sig inte mkt. Men vi klev pa feta LYXBUSSEn med skinnfotoljer att sitta i med egen tv och allt. Gick att luyta stolarna bakat med sa att vi kunde ligga ner och sova. INSANE !
Och hela bussresan blev vi sevade med mat, dricka, snacks, varma handdukar att tvatta av oss med. Vi var helt i extas typ.

Nar vi anlande till buss centralen kan vi kalla det, sa var det alltsa kolsvart ute och vi hade ingen som helst aning om var vi skulle ta vagen, b;rjade irra runt pa centralen och det kom massa gubbar och fragade oss vart vi ville. va svarar typ ; ooh, georgetown, daah !  Dom borjar springa runt och snackar om att rringa sina vanner som at taxigubbar, JP vander pa steken snabbt som fan och lamnar mig at mitt ode !!  Jag kanner mig liiiiite illa till mods och fosoker samtidigt forklara pa ett snallt satt att vi klarar oss sjalva anda, gubbarna blir sura men vi ar iaf sakra.  Efter mycket om och med sa far vi hjalp av var bussvardinna att hitta en buss och ett hotell, tacka gudarna for det ! Kommer till B-suite hotell och ska checka in, allt gar bra till en borjan.... Sen sager receptionisten : har ni nan som ar over 21 med er ? Ni ar omyndiga om ni ar 20 i asien.  Bada vara nyllen tror jag blev helt vita, JP stammar fram pa knackig engelska ; We have No-one, were alonde in this country ! haha, receptionisten dealar lite och fixar, hon kommer fram till att hon andrar johannas ar i passet och skriver att hon ar 88a ist ! hon riskerar sitt jobb for oss bleka svennar kl 23 at night ! So GULLIG, hon raddade fan vart liv alltsa.  Och det hotellrummet maste var det stoorsta ever, det var verkligen en svit, for ynka 150 spann/natt.


Nu idag, den 6e december sa steg vi upp och checkade ut. Jag bad aven han pa hotellet att hjalpa oss med taxi och det fixade han sa snallt. och ivag mot batu ferringi for vi ! (efter ett hett tips fran receptionisten). Och har ar vi ! Tror det ar paradiset pa jorden alltsa ! Taxichaufforen som var varldens gulligaste visade oss alla hotell, lagenheter och allt har. Och sa visade han oss ett billigt guesthouse som vi fastnade for pa en gang. Bokade en vecka direkt nar vi checkade in,  bor 15m fran en kritvit strand med massa aktiviteter pa. har allt fran jetski, snorkling, san dar grej man flyger i luften efter baten, allt finns ! och internetcafe utanfor, WE LOVE IT !!

Tacigubben visade oss aven the mall som vi har hunnit en svang i med, och han har lovat oss en guidad tour till alla vattenfall och sevardheter !  jag mar som en drottning, jag alskar det har ! Saknar er darhemma, men det har ar fan bast alltsa ! PUSS PA ER MINA VANNER ! <3  

/// Ur maddes synvinkel.

Kommentarer
Postat av: Mamma A

Hej tjejer... Följer denna blogg med spänning varje dag. Förstår att äventyret nu har börjat på allvar =o) . Tänk att ni är omyndiga -hahahaha-!!!!!!! Än så länge så går det ju bra för er. Verkar finnas trevliga människor som vill ert bästa och även hjälpa er. Njut nu ordentligt. Vi älskar. Pussar och kramar från oss här hemma i den kalla, gråa norden.

PS. Ladda gärna upp lite bilder. Vi vill se och även många med oss.

2009-12-06 @ 10:55:53
Postat av: Mamma A

Tillägg till den övre kommentaren:

VI ÄLSKAR ER

2009-12-06 @ 10:57:31
Postat av: mamma Irma

Mina prinsessor.Njut av livet nu.När ska ni skaffa telefonkort?Vore roligt att Sms:a.Pappa hälsar.Puss!

2009-12-06 @ 11:29:40
Postat av: Sussu

men var försiktiga :( tänk om taximannen är trevlig till en början men sen är psyk eller något :( men gå efter era små magkänslor så tror jag att allt kommer gå finemang :D HAHA omyndiga i asien, shit alltså xD ha det great, och madde, bränn dig inte i solen! :D

2009-12-06 @ 12:27:10
Postat av: [B.E.N]

JÄJ!

Men blir ju "lite" avis av att läsa vad ni gör om dagarna. Men vette fan om jag själv skulle våga alltså. Modigt värre gjort av er.

Ha de bäst!

Btw, vill se lite bilder =D

2009-12-07 @ 05:15:28
URL: http://www.ankiplutt.blogspot.com/
Postat av: iSi

Puspus/Glöm inte vad vi har sagt!!!

Ha det så bra/roligt t.iSi

2009-12-07 @ 08:57:46
Postat av: idaaa

SAKNAR ER :( <3 MEN NI verkar ha det awesome, var rädda om er bara <3

2009-12-07 @ 21:57:20
URL: http://wyswyg.blogg.se/
Postat av: Mamma A

Vi saknar uppdatering av bloggen!!!!!!

Det här är ju den enda kontakt vi har med er. Måste få veta att allt är ok med er.

Puss o kram i massor....

Vi saknar er båda

2009-12-08 @ 11:23:03
Postat av: mamma Irma

Saknar post från er!!!!!!!!!!

2009-12-08 @ 12:47:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0