Tur att vi iallafall har varandra

Dessa dagar i Malaysia har varit ALLT annat an lugna! Vi nastan hatade Kuala Lumpur. En stad, massa shopping och massa manniskor. Massa avgaser ocksa ska val tillaggas. Klart dom har ett stort utbud av saker som geucor, parker och andra turistattraktioner, men det ar inte dom vi vill at! Vi vill se hur manniskorna lever och inte vad turisterna ser. Sagt och gjort!

Igar morse akte vi till KLIA(Kuala Lumpur international Airport) for att ta flyget till Langkawi. I helvete heller att vi skulle ta det flygetsom erbjods! 1400 sek hade det kostat oss per person att flyga! Istallet tar vi en lyxbuss med tv, service och allt vad det innebar for 150 mr for bada. Ca 300 kr! Vi akte klockan 5 och var framme halv 10 pa kvallen. Dar blev vi jagade av laskiga taxichaufforer. Vi dog, lite. Sen fick vi hjalp av en snall tjej. Det fanns inte ett enda hotel i Samang. Alltsa stallet vi kommit till. Hon fixade en buss at oss, for vi var livradda for taximannen! Till slut kom vi fram till staden jag inte kan uttala eller skriva. Bukit langlwa eller nagot hette det. ETT enda hotel fanns det dar. Det hette B-suites och var just sviter! Vi trodde vi skulle bli ruinerade, men de kostade bara 200 rm/natt och sen fick man en deposit pa 60 mr nar man checkade ut! Sa 140/pers i en svit ar inte sa illa :D

Idag har vi akt taxi hela dagen med en hinduism. Han har visat oss varenda stalle pa hela on och berattat om allt vi ska undvika. Han slappte av oss vid ett stort shoppingcenter dar vi fick shoppa loss. Liksom, Sverige kan inte ens jamnfora standraden pa vara shoppingcenter! Det var typ hur stort som helst! Vi gick vilse hela tiden! Topshop, gorever21, mango och allt man bara kan tanka sig. Vi kopte ett par skor var, klocka och solbrillor. Efter denna trip till Mallen drog vi med hinduism chaufforen till en uteservering. Vi drack vatten och ol och pratade. Hans kompis berattade massor om religion och historia. Madde gillade och lyssnade pa spann! Och nej, Sussu, mamma och pappa och alla andra som laser. Han var sa langt fran snuskgubbe man bara kan komma :P Hela denna sightseeing for den natta summan av 130 rm :D fast det hade latt varit vart mer!

Vi ska trycka upp var dagbok och salja for den natta summan av 10 kr :D sa den som vill ha detaljerad och bra info om vara hektiska dagar far allt vackert kopa den! HIHI!

Nu ska vi ga och ta kort pa stranden och ata mat! STARVING LIKSOM! Hors nagaon annan dag! Internettiden ar slut!
XOXO///Johanna :D

Kommentarer
Postat av: Sussu

vad bra att ni fortfarande lever! har kollat bloggen varje timme av min vakna tid! och Johanna, hinduism mannen, HAHAHA HINDU heter det xD förlåt ;) verkar som att ni fått mycket gjort under dessa få dagar ni vart borta, ha en fortsatt trevlig semester :D har ni bränt er något? eller ni kanske inte fått tid att sola än ;) PUSSSS, jag saknar er fortfarande!

2009-12-06 @ 12:21:18
Postat av: mamma Irma

Puss&Kram från Namusan,Papusan och Nupusan



2009-12-06 @ 12:40:04
Postat av: Mamma A

Den dagboken vill jag köpa och då ska den även vara singerad av er båda. Ha det nu så bra. Pussar och kramar i massor

2009-12-06 @ 15:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0