Med fotterna pa andra sidan jorden

Ja, nu ar vi framme dit vi skulle! Vi overlevde den langa resan! Jag trodde vi kommit pa fel plan. Alla hade egen tv, med egen kontroll, musik och allt sant dar. jag och Madde skulle ju liksom ta det minsta och billigaste dom hade, men icke. Vi at nastan hela tiden, eftersom att maten bara rullade fram och tillbaka. Madde var nojd over det, saklart. Jahapp...annars har det varit ganska booooring att sitta stilla 17 timmar, med lite ovningar fran Maddes sida. Hoho...

Vi har kontrollerat vara sangar fran bed-bugs. Inga sags till. Det ar ett 4.stjarnigt, men man vet aldrig. Det finns ju rattor overallt. Vi blev nastan pakorda, sa nu vill vi inte ga ut:P Nej, sa hemskt ar det inte. For den som undrar kostar en big Mc meny 16 kr. Billigt och bra tycker vi, men vi har andra mal an donkan! Kanske ska smaka lite hund?

Har i Kuala Lumpur finns inte mycket att se. Massa affarer, marknader och pampiga byggnader. Vi tar pa sin hojd en sightseen imorgon och sen pyser vi harifran! SKONT!

Nu ska vi gora annat, typ utmana odet och ge oss ut pa China Town igen. Vi gick igenom dar och det slets och drogs och skreks. Taxisnubben sa att det inte var ett bra stalle, bara skit:P vi tror honom!

Hors nagan annan dag!

Wohi/ JP och Madde fran andra sidan "staketet"

Kommentarer
Postat av: ida

<3

2009-12-04 @ 15:12:42
URL: http://wyswyg.blogg.se/
Postat av: Sussu

Härligt att ni överlevde flyget! Hoppas ni har det bra och kom ihåg: FÖLJ INTE MED NÅGON SOM "BARA SKA VISA NÅGOT", håll er endast till er själva, och håll koll på varandra! Ta hand om er, PUSS från kalla sverige. PS. det snöade igår :D

2009-12-04 @ 15:40:05
Postat av: mamma

Var skönt att höra av er.Pusi pusi från alla.Vi Älskar er.

2009-12-04 @ 16:25:20
Postat av: fredd

det är nästan så jag blir nervös åt era vägnar. saknar er redan! polly hälsar från knäet. hon saknar sina fastrar. hon kommer vara en stor tjej när ni kommer hem! ta massa kort! puss puss på er

2009-12-04 @ 18:18:18
Postat av: Mamma A

Nu vet vi att resan ner har gått bra och att allt är ok med er. Hoppas ni har sovit ut nu och är "Fit fore fight". Var rädda om er för ni är dyrbara för oss här hemma.

Pussar och kramar till er båda från oss alla här hemma. Vi älskar er.

2009-12-05 @ 10:41:48
Postat av: Jessica

Det är ju nästan ofattbart att ni redan är så långt borta från oss! Skönt att allt har gått bra hitintills! Vilken äventyr ni har framför er!! Ta massor av kort och inte fullt lika många drinkar!! Då kommer denna resa finnas med er resten av livet! Vilka coola tjejer ni är!! Är riktigt avis! ;) Ta hand om er! Ser fram emot att få "följa med" på resan genom er blogg!!

Kram & Puss Madde från Kusin Vitamin

2009-12-05 @ 22:21:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0